Oppo predstavio N1 (5,9″ telefon sa rotirajućom kamerom od 13 MP)

Objavio u 24/09/2013 u 18:04

Kineska kompanija Oppo, koja je počela polako da prikuplja publiku (i kupce) širom sveta, predstavila je svoj novi model telefona sa kratkim nazivom – N1.

Oppo N1

Oppo N1 je telefon sa ekranom veličine 5,9 inča full HD rezolucije (1920x1080p), četvorojezgarnim procesorom koji radi na 1.7 GHz (u pitanju je Snapdragon 600), 2 GB RAM memorije, baterijom od 3610 mAh i kamerom od 13 MP. Kamera je veoma interesantna i jedinstvena na tržištu Android telefona, jer može da se okreće. Sa zadnje strane telefona se nalazi deo osetljiv na dodir, površine 12 cm2. N1 je napravljen od aluminijuma i stiže sa Color (Android 4.2) operativnim sistemom koji je razvijen od strane kompanije Oppo, ali će biti i specijalnih modela koji će stizati sa CyanogenMod modifikovanim AOSP Androidom.

Prodaja ovog telefona će krenuti u oktobru u Kini, a od decembra će se prodavati u celom svetu. Cena će biti oko 570 dolara za verziju od 32 GB, za 16 GB verziju se ne zna cena. (Osećam se kao jabučar kada pišem o “verzijama od toliko i toliko gigabajta”. -_- )

Tags: 13 MP5.9"Color OSCyanogenModfull hdOppo N1Snapdragon 600

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *