Novi član HTC One porodice

Objavila u 14/10/2013 u 23:28

HTC One max Objavljujem vam originalno saopštenje koje je stiglo na email u vezi predstavljanja HTC One max teletableta. Nisam imala srca da ga prepravljam i pišem objavu u Srbodroid stilu. Pa da vidite kako to zvuči u originalu. 😉

 

Najbolji pametni telefon sada sa ekranom od 5.9 inča sa novim i unapređenim HTC Sense 5.5 ® iskustvom

London, 14. oktobar 2013 — HTC, svetski lider na polju inovacija i dizajna za mobilne uređaje, danas je predstavio HTC One max, pametan telefon unapređene veličine, koji sada ljubiteljima većih telefona donosi dizajn, funkcionalnost i performanse koje odlikuju nagrađivani HTC One. Nova funkcija Fingerprint Scan uzdiže komfor na novi nivo, dok su čuvene funkcije HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™, u kombinaciji sa novim HTC Sense 5.5 sada dostupne na većem ekranu i pružaju najbolje iskustvo u korišćenju pametnog telefona.

„Predstavljanjem HTC One max, sada imamo po jedan HTC One telefon za svačiji ukus. Ova porodica se zasniva na kvalitetu i inovacijama koje menjaju pravila igre, a HTC One max zasigurno ne predstavlja izuzetak”, izjavio je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. „Unapređenjem HTC Sense 5.5 omogućićemo najspektakularnije mobilno iskustvo do sada, a HTC One max poseduje potrebnu veličinu i snagu za sve što želite, i više od toga, bez kompromisa”.

Veliki i moćan

Full HD1080p displej od 5.9 inča, koji poseduje HTC One max, savršen je za uživanje u fotografijama, video-materijalima i filmovima dok ste u pokretu. Neometan i efikasan rad moguć je zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon™ 600 procesoru od 1,7 GHz CPU sa četiri jezgra koji omogućuje performanse od kojih zastaje dah, živopisne video-zapise i snažan zvuk. Bilo da gledate video-zapise zapanjujućeg HD kvaliteta, igrate igrice ili proveravate šta ima novo na internetu, HTC One max zvuči neverovatno, izgleda svetski i  ne prestaje sa radom kada vam je potreban.

Fabrički ugrađenu memoriju od 16 GB ili 32 GB moguće je nadograditi zahvaljujući tome što ima slot za microSD™ karticu, dok vlasnici HTC One max uređaja imaju ekskluzivnu mogućnost da besplatno koriste dodatnih 50 GB Google Drive onlajn prostora.
Ugrađena baterija od 3300 mAh garantuje da će ovakav nivo performansi trajati i trajati. Čak i oni koji telefon koriste u najvećoj mogućoj meri, otkriće da je HTC One max dorastao izazovu zahvaljujući opciji HTC Power Flip Case, elegantnom dodatku za bateriju od 1150 mAh za vaš HTC One max koji istovremeno pruža i zaštitu i dodatnu energiju kada vam je najpotrebnija.

Maksimalni komfor na dodir prsta

Prosečna osoba proverava svoj telefon više puta na dan, zbog toga HTC One max prihvata novu eru komfora i unapređene funkcionalnosti pomoću ugrađene funkcije Fingerprint Scan, koji se nalazi na poleđini uređaja i omogućava korisniku da otključava i zaključava ekran i da brzo pokrene do tri omiljene aplikacije tako što za svaku odredi po jedan prst.

Više sadržaja nego ikada do sada

Uz nadogradnju Sense 5.5 za HTC One max dolazi i još specifičniji, personalizovani HTC BlinkFeed, koji je moguće dodatno usavršiti budući da sami možete prilagoditi kategorije tema, a moguća je i integracija sa vrhunskim pružaocima sadržaja kao što su Instagram i Google+. Moguće je preuzeti do 120 članaka koji se mogu pregledati dok niste na internetu, što BlinkFeed čini još boljim kada vam je potrebna doza informacija na bilo kom mestu i u bilo kom trenutku.

Ultimativni kvalitet slike

Budući da poseduje UltraPixel tehnologiju za kamere, HTC Zoe režim, kojim vaše fotografije oživljavaju, kao i prednju kameru od 2.1 MP, HTC One max je sposoban da snimi predivne fotografije i video-materijal u full HD 1080p kvalitetu bilo da se nađete u ulozi fotografa, fotografisanog lica ili u obe uloge istovremeno. Dvostruki snimak (Dual Capture) znači da sada možete da uhvatite trenutke za pamćenje i vašu reakciju na njih na jednoj izuzetnoj fotografiji ili u jednom video-zapisu tako što ćete snimati istovremeno i sa prednjom i  sa zadnjom kamerom.
Poboljšani kvalitet slike moguć je i zahvaljujući opciji Video Highlights, koja kombinuje vaše fotografije i video-zapise i stvara mini film uz pozadinsku muziku i vizuelnu temu po vašem izboru. I sa HTC One max, vaši Video Highlights sada mogu da traju koliko želite.

 

Vrhunski dizajn

Dostupan u Glacial Silver (glečer srebrnoj) boji, HTC One max poseduje isti vrhunski dizajn kakav odlikuje i ostatak HTC One porodice, čime se obezbeđuje jedno sveobuhvatno izuzetno iskustvo.

Dostupnost

HTC One max će biti dostupan krajem oktobra na određenim tržištima.

HTC One max

Tags: aluminijumfablethtcHTC One maxTeletabletuređaj

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *