Nexus Two odložen

Objavila u 08/11/2010 u 13:50

Nexus Two

Samsung je najavio konferenciju za 8. novembar na kojoj su planirali da predstave novi Android uređaj. Nije poznato koji model Android uređaja planiraju da prezentuju i istovremeno se pričalo na svetskim blogovima da će prezentovati Nexus Two. Svi su se  pitali kako to Samsung pravi Nexus i kako će se zvati telefon. Ispostavilo se da ova nagađanja nisu tačna. Samsung neće predstaviti na konferenciji danas Nexus Two nego neki drugi telefon (ili tablet ili šta već).

Za 11. novembar je najavljen izlazak Gingerbread (Android 2.3) SDK a zapravo za taj datum je planiran i izlazak Nexus Two. Ali i ova premijera je odložena usled hardverskog problema sa Nexus Two. Nije poznato o kakvom hardverskom problemu se radi. Tako da je izlazak Nexus Two odložen do daljnjeg.

Autor sa bloga androidandme.com navodi da je imao kontakt sa testerima Nexus Two telefona i oni često taj telefon nazivaju i Nexus S. 🙂 Meni se lično ovaj naziv Nexus S baš dopada.

Tags: GingerbreadhardwareNexus Twosamsung

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *