Nexus 4 zvanično u pretprodaji!

Objavio u 25/10/2012 u 13:18

Samo nekoliko dana pre zvaničnog predstavljanja, novi Google telefon, Nexus 4, pojavio se na sajtu Carphone Warehouse gde je moguće naručiti telefon u pretprodaji. Na sajtu piše da će za sve narudžbine dostava krenuti 30. oktobra.

Ono što je još veoma važno je to što telefon dolazi sa Android 4.2 Jelly Bean verzijom, tako da su pretpostavke oko verzije 4.2 bile tačne. Ostaje nam još da vidimo šta nas novo očekuje u verziji 4.2.

Glavne karakteristike su LCD ekran od 4.7 inča, Snapdragon S4 procesor, 2GB RAM memorije, kamera od 8MP, prednja kamera i NFC mogućnosti. Ono što brine jeste da je u specifikacijama navedeno da telefon ima samo 8GB interne memorije i da ne postoji slot za memorijsku karticu. Iskreno se nadamo da ovo nije jedina varijanta jer 8GB za današnje standarde predstavlja veoma malo prostora za multimediju i aplikacije.

Tags: googleJelly BeanLGNexus

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *