Multitouch na Sony Ericsson Xperia X10

Objavio u 06/11/2010 u 19:12

xperia-x10Kao što sam u jednom od predhodnih tekstova napisao, rutovanjem telefona se otključavaju i neke od funkcija koje bi trebale da budu ugrađene u sam telefon od strane proizvođača, ali jednostavno te funkcije su izostavljene. Još uvek se ne zna na koji način će opcija multitouch ekrana biti omogućena korisnicima SE Xperia X10, znamo samo da je multitouch moguć i možete videti dokaz na klipovima:

Funkcija još uvek nije u savršenom obliku, i verovatno će biti još podešavanja da ona bude savršena, ali ovo su super vesti za X10 korisnike.

Tags: multitouchotkljucavanjerootSony Ericssonx10Xperia X10

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *