Motorola predstavila Motoluxe i Defy Mini

Objavila u 08/01/2012 u 16:38

motolux i defy miniMotorola je predstavila dva nova modela MOTOLUXE i DEFY MINI koji će se pojaviti na tržištu u prolećе. Oba telefona dolaze sa Gingerbreadom. MOTOLUXE telefon je tanak i elegantan dok je DEFY MINI još jedan vodootporan telefon namenjen fizički aktivnijim korisnicima.

Oba telefona dolaze sa Motorolinim interfejsom MotoSwitch koji je prilagođen i okrenut društvenom životu korisnika. MOTOLUXE ima displej od 4 inča sa rezolucijom 480×854 piksela. Dolazi sa procesorom od 800 MHz, 512 RAMa, zadnjom kamerom od 8 MP i prednjom VGA kamerom.

DEFY MINI dolazi sa Gorilla staklom i ekranom od 3,2 inča. Kažu da telefon ima jaču bateriju koja može da izdrži 10 sati razgovora ili 21 dan u standby režimu. DEFY MINI je mali i čvrst telefon, otporan na prašinu i vodu. Ima kameru od 3 MP, rezoluciju ekrana 320 x 480 piksela, 512 MB RAM i 512 MB ROM i procesor od 600 MHz.

Naravno biće prezentovani na CESu za par dana.

Tags: CESDefy minimotoluxemotorolamotoswitchtelefonivideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

14 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *