Motorola X Phone potvrđen, nedostaju specifikacije

Objavio u 30/05/2013 u 15:16

motorola zid

CEO Motorole Dennis Woodside govoreći na D11 je najavio ono što mnogi očekuju da čuju, vesti o Moto X telefonu. Ekipa iz Android Central je bila tamo i napravila intervju sa njim.

Prema Woodside-u, on je taj telefon imao na događaju, ali nije smeo nikome da ga pokaže, rekao je i da će ovaj telefon sve izmeniti. Napravljen je u USA a koristi sve APIe koje je Google najavio na Google I/O prošlog meseca. X bi trebalo da predstavlja novi pravac u kom Motorola sada ide.

Takođe je spomenuo da je Motorola spremna da napravi jeftine a visokog kvaliteta uređaje za nadolazeća tržišta, ali da X nije jedan od tih uređaja. X će “shvatati kontekst i moći ćete da komunicirate sa njim na različite načine.”

Kako kažu, treba da ima unapređenu bateriju, o kojoj svi mi maštamo O_o Na pitanje kako mogu baš oni da poprave bateriju kada se svi muče sa tim? Odgovorio je da su njihovi inženjeri došli do načina da dva procesora više kapiraju kako treba da se ponašaju.

Koliko vidim, nešto slično kao kod Tegra čipova, poseban procesor za kontrolu potrošnje baterije … hmm, jedva čekam više informacija o ovome 😀

[via Android Central]

Tags: motorolaX FONX Phone

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share