Moto X će biti prilagodljiv, ali ne i sa strane specifikacije

Objavio u 06/07/2013 u 20:52

Moto X back

Sad već i “vrapci na đubretaru” znaju da ja lično čekam da vidm šta će Motorola da izbaci u saradnji sa Google-om. Pošto smaram ljude oko sebe, ne želim da smorim i vas ovde koji me čitate, tako da većinu vesti preskočim 😀 Pogotovo što se vrlo verovatno Motorola neće pojaviti u Srbiji 😐

Elem, stiže reklama koja potvrđuje priču o prilagođavanju telefona korisnicima, tj. kako oni kažu, da će korisnici moći da “dizajniraju” telefon prema svojim potrebama.

Šta ovo zapravo znači? Pa, niko još ne zna, mnogi su nagađali da će biti moguće menjati specifikacije samog uređaja, što bi bilo savršeno i mnoge druge stavke. Ako je verovati poslednjim vestima sa ABC News, ja lično ostajem razočaran, doduše ne komplet, jer ništa se još ne zna 😛

Dakle, prema vestima ABC News, budući vlasnici Moto X telefona će moći da se uloguju na Motorolin sajt gde će moći da biraju boje kućišta telefona, zasebno prednje strane, zasebno zadnje. Tu će kupci moći da ugraviraju neku poruku koju žele i da će moći da upload-uju wallpaper koji će im stići sa telefonom. OMG … koji bulšit!

Naravno, ništa još nije konačno, ta kastomizacija meni i nije toliko bitna ako već ne mogu da biram CPU, GPU itd. samo neka oni izbace high-end telefon po pristupačnoj ceni i to je to.

Šta vi mislite? Jel Motorola ima šansi da se vrati na velika vrata, ili im je zapečaćena sudbina da vijaju sada već ustoličene kraljeve Android tržišta?

Tags: GooglerolaMoto XmotorolaX PhoneXFON

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Ako mene pitaš, Motorola ima šanse da prođe ko Google: genije koji ume da zabrlja, al mu brzo oproste, jer je genije., greške ispravi, a inovira. Verovatno će u (ovom novom) početku da se fokusiraju na svoje lokalno tržište, obzirom na patriotsko predstavljanje onomad (4th of July), “phone assembled in USA, for USA” – ali i Goog i Moto znaju da je Evropa jako uporište Androida i neće dugo apstinirati od tog tržišta – a onda verujem da će Samsung Allmighty da dobije dostojnog protivnika. Plus Project Loon – misliš da će Google da se zaustavi na deljenju neta Afrikancima? Ili će, možda, da ubaci i neki jeftin, pure Android, made by your good buddies – Yankees? Što duže traje period pripreme, ja sam veći optimista po pitanju Motorole – slabo šta može da zameni dobru pripremu, na svim poljima. I ne treba nikako potcenjivati moć odštampanog “Made in USA” na proizvodu – svi su siti Kine. Uključujući Kineze, verovatno…

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *