LG predstavio LG G Flex 2 #CES2015

Objavila u 05/01/2015 u 19:05

Ekipa sa Verge-a je naravno na ovogodišnjem CES-u i jedan od njihovih najpoznatijih novinara Vlad Savov je uradio hands-on video novog zakrivljenog LG telefona. Video je odličan, vidi se da su se potrudili da naprave kvalitetan “hands-on”.

Ovo je drugi po redu zakrivljeni telefon iz LG-a i dolazi sa 64-bitnim Snapdragon 810 procesorom2GB RAM-a i 16GB/32GB internom memorijom. Ima mogućnost proširenja sa microSD karticom i dolazi sa Android Lolipopom. Ima ekran od 5.5 inča, 1080p rezolucije i P-OLED displej. Ekran je zaštićen staklom iz LG kuhinje za koje tvrde da je za 20% otpornije od Gorilla Glass 3.

Kamera je kao na LG G3, sa laserskim auto fokusom, dual LED blicem i 13 MP. Prednja kamera ima 2.1 MP (za selfije). Telefon će prvo biti dostupan u Koreji potom u ostatku sveta.

 

Tags: CES2015kameralaserski auto fokusLGLG G Flex 2sajam

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *