LG izbacio koncept za Prada K2 telefon

Objavila u 25/11/2011 u 12:19

LG Prada K2

Novi, seksi telefon LG Prada K2 je najavljen za početak 2012. godine. Da i biće to Android telefon, kako se naslućuje, dolazi sa Gingerbread-om, mada ko zna, možda ga nafiluju i sladoledom. Sve zavisi kada će tačno izaći. LG je zvanično objavio da je produžio ugovor sa Prada-om i da su spremni da zajedno urade ovaj treći po redu Prada telefon. Prva Prada je zapravo i prvi telefon koji se ikada pojavio na tržištu sa ekranom osetljivim na dodir. (Hmmm da li bi LG to sad patentirao, sad je to moderno LOL ).

Druga Prada po redu je imala neke značajne softverske karakteristike pored stilizovanog dizajna koji priliči Pradi. Zvanično je najavljen treći po redu LG Prada telefon ali specifikacije telefona nisu zvanično objavljene. Na netu se šuška nezvanično (što se obično pokaže tačnim) da će ovaj telefon imati ekran 4.3 inča sa drugom generacijom Nova HD displeja sa rezolucijom 480×800 piksela. Očekuje se dual core procesor i dve kamere. Zadnja kamera od 8 MP i prednja od 1.3 MP. Na slici možete videti koncept telefona, nije još sigurno da li će izgledati baš ovako. Pretpostavlja se da će biti debljine 8,8 mm.

Već za 1. decembar, LG je najavio i zvanično predstavljanje još jednog njihovog telefona LG Nitro HD. O ovom telefonu se ne zna mnogo, ali se pretpostavljaju sledeće specifikacije: 4,5 inča True HD IPS ekran, dual core procesor na 1,5 GHz, 8 MP kamera, 1830 mAh baterija i podrška za LTE / HSPA.

Tags: 2012Androidekran na dodirLGpatent

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Ne dao bog da mi devojka ovo vidi,ili jao meni i mom novcaniku xD

    Ali dobro izgleda ,i bilo bi lepo kad bi proizvodjaci sljakali ICS 🙂 a batalili GB

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *