Huawei planira da predstavi telefon sa 512GB memorije

Objavio u 23/03/2018 u 1:33

Prema listingu na TENAA (via PhoneRadar), novi Huawei uređaj je prošao sertifikaciju sa do sada neviđenih 512GB skladištene memorije.

Trenutno je veoma retko videti uređaje sa 256GB memorije, a kamoli 512GB. Međutim uređaj sa modelom NEO-AL00 je prošao kroz TENAA sertifikaciju sa 6GB RAM memorije i 512GB skladištenog prostora.

Na našu žalost listing nema više detalja o ovom uređaju. Tako da možemo samo da nagađamo kakav će ovo uređaj biti.

Svakako je će biti veoma zanimljivo videti šta Huawei sprema za naredne mesece. Kompanija uskoro planira da predstavi Huawei P20 liniju u Parizu gde će glavna prodajna priča biti 40MP senzor.

Šta mislite o ovome? Da li je dovoljno mesta u telefonu koje sada imamo sa prosečnih 64GB gde čak slabiji modeli imaju i 16GB ili je ovo zaista potrebno?

Iskreno, meni nikad dosta prostora. Trenutnih 32GB koje imam u HTC 10 je OK, ali ne bih se bunio da imam bar 128GB.

Tags: 40MP senzor512GBHuawei

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *