Huawei Ideos X5 i X6 oficijelno najavljeni

Objavio u 14/12/2010 u 8:44

Huawei IDEOS x6 Android Froyo

Predhodnih meseci su postojale najave za X5 i X6, ali to su uglavnom bile ne potvrđene informacije i špekulacije. Pre par dana, Huawei je zvanično izneo najavu u Australiji. Oba telefona će doći sa Androidom 2.2, međutim nema spominjanja Gingerbread verzije 2.3.

X6 je snažnija verzija od ova dva telefona. Možemo očekivati specifikacije poput 4.1″ ekrana, Dolby Mobile Surround zvukom, HDMI portom i 5MP kamarom sa HD kvalitetom video snimanja. Ovo su samo neke od stvari koje možemo očekivati. X5 nije mnogo lošiji, posedovaće 3.8″ WVGA ekran, HSPA, GPS, Wi-Fi i 5MP kameru, ali verovatno bez HD snimanja.

Tags: AndroidfroyoHuaweiIDEOSX5x6

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *