HTC zvanično: HTC One nema microSD zbog manjka prostora

Objavio u 26/05/2013 u 12:49

HTC One MicroSD

Jedan od najboljih telefona na tržištu trenutno je svakako HTC One. Međutim mnogi se opredeljuju za Samsung Galaxy S4 jer One nema microSD slot za proširenje memorije. A svi su se pitali zašto? Stariji menadžer za online prodaju HTC-a, Jeff Gordon je konačno dao zvaničan stav HTC-a.

MicroSD Drama— Mnogi kupci su bili zbunjeni zašto azijska verzija HTC One telefona ima microSD slot, a US i evropska nemaju. Navodno je problem prostor. Kineska verzija HTC One telefona je dizajnirana za manje kineske radio primo-predajnike i zato postoji prostor u uređaju za microSD slot. Takođe je slučaj i sa japanskom verzijom. Prostora jednostavno nije bilo za globalnu verziju i zato nema microSD slota.

[via TechRadar]

Tags: HTC OneMicroSD slotobjašnjenjezvanicno

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *