HTC proširuje One seriju HTC One SV telefonom

Objavila u 11/12/2012 u 13:50

HTC One SV

Evo zvaničnog saopštenja, da ne izmišljam toplu vodu 🙂

London – 11. decembar 2012 – HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, danas je predstavio najnoviji model svoje nagrađivane serije One, HTC One SV. Ovaj novi model kombinuje fantastičnu kameru i zvuk studijskog kvaliteta sa impresivnim i prepoznatljivim dizajnom. Uz HTC Sense™ 4 i Android™ ICS, dizajniran je za one koje žele da njihov pametni telefon prati dinamičan način života.

„Najnoviji telefon iz One serije je elegantan a moćan i pruža korisnicima kvalitetno multimedijalno iskustvo u pokretu“ izjavio je Piter Čau, izvršni direktor HTC korporacije. „Današnji dinamičan način života zahteva telefon sa moćnim performansama, a HTC One SV donosi baš to kombinujući nagrađivane kvalitete kamere i audio doživljaja HTC One serije sa brzim dual core procesorom.“

Pouzdane, superbrze performanse

 

Uz 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core procesor HTC One SV nudi izvanredne performanse, omogućavajući visok kvalitet gledanja video sadržaja i igranja igrica kao i besprekorni multitasking.

Neće vam ponestati prostora za dokumenta, filmove, slike i aplikacije zahvaljujući Dropbox-u i SkyDrive-u, podržanih slotom za Micro SD karticu koja proširuje onboard memoriju i do 32GB po kartici. Zahvaljujući najnovijoj NFC tehnologiji i Andoid Beam-u, sadržaj možete podeliti sa drugim NFC uređajem jednostavnim dodirom.

Fantastična kamera, autentičan zvuk

 

HTC One SV nudi neverovatnu kameru i u potpunosti se priključuje kamerama već priznate One serije. Napredne funkcije, uključujući neprekidno fotografisanje jednim pritiskom i VideoPic, kombinuju se sa naprednim mogućnostima snimanja pri slabom osvetljenju za lepe snimke kada su svetlosni uslovi otežani.

HTC One SV karakteriše kamera od 5 MP, f/2.0 blenda i video snimanje u 1080p HD rezoluciji koju savršeno dopunjava prednja kamera rezolucije od 1.6MP uz pozadinsko osvetljenje i f/2.2 blenda. Bilo da snimate pri zalasku Sunca ili pod svetlošću sveće, prednja kamera na telefonu HTC One SV vam obećava dragoceni autoportret.

Isključivo dostupan na HTC pametnim telefonima, Beats Audio™ transformiše audio iskustvo na HTC One SV telefonu, pružajući autentičan zvuk studijskog kvaliteta za sve vrste muzike, igrice i video reprodukcije. Uz novi HTC Sync Manager sinhronizacija i upravljanje vašom muzičkom kolekcijom je lakša, obezbeđujući da vaša celokupna biblioteka bude pokretna kao vi.

HTC One SV

Prepoznatljiv dizajn

 

Zahvaljujući HTC nasleđu, HTC One SV sa svojim LCD-2 ekranom osetljivim na dodir od 4,3 inča, odlikuje se elegantnim dizajnom u pirinejsko plavoj i ledeno beloj boji. Telo telefona od polikarbonata je čvrsto, pa ipak nežno na dodir.

Dostupnost

HTC One SV će biti dostupan u Evropi, Bliskom Istoku i Africi od decembra 2012.

Tags: dual-coreHTC One SVLTEnajavaprocesorQualcommspecifikacijatelefon

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Meni pada u oči kombinacija datum/OS: dec 2012, ICS, sa Sense 4. Na htc.
    Čitaj, JB, pa, možda, 4.1 – za par meseci. Sense 4+ možda, još kasnije.
    Čitaju li oni vesti, pitam se…
    Za godinu dana ima da pitaju LG “bato, ima neka tezga?”
    Osim ako ubede Google da im da Nexus 5. To bih odmah kupio.

  • “…globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija…” 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *