HTC One postaje prvi HTC Pro sertifikovani biznis telefon

Objavio u 25/05/2013 u 11:24

HTC One je bio baš dosta u vestima proteklih dana. Nismo sve prenesili, ali glasine su da će doći sa Stock Androidom gde će model imati veći ekran od 5 inča, a takođe je u vestima bilo i tužbi sa Nokia-om oko nekih patenata.

Nakon svih ovih loših, kao i neproverenih vesti, ima i dobrih. HTC One je prvi telefon HTC kompanije koji će postati HTCPro sertifikovani biznis telefon za američko tržište. Ovo su do sada bili Blackberry i Samsung.

HTC One Srbija

HTC One je jedan izuzetno dobar HTC flagship pametni telefon. 4,7″ 1080p ekran i odlični prednji zvučnici će sigurno biti kul Wall Street biznismenima.

HTC je i zvanično najavio da je HTC One njihov prvi telefon koji je zvanično postao HTCPro sertifikovan. U njihovom saopštenju je pisalo samo “The Award Winning HTC One Is Enterprise Ready”. Svaka čast HTC, samo na žalost, ne prodaje se baš koliko i suparnički model, a vidim i zaposleni vam idu iz kompanije 😐

Uglavnom, ovaj sertifikat dokazuje da HTC One ima poštuje sve sigurnosne i enkripcione smernice koje “Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2 nalaže. Pruža 256-bitnu enkripciju kao i gomilu sigurnosnih opcija koje do danas nisu pominjane.

Pre neki dan je takođe javljeno i da je oko 5 miliona ovog modela prodato u svetu, možda se HTC-u i ne piše toliko loše koliko su vesti iz prethodnih dana nalagale?

[via HTC]

Tags: biznis telefonenkripcijaFIPShtcHTC OneHTC ProOneSertifikatsigurnost

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *