HTC nas tizuje kratkim video klipom “Squeeze for the Brilliant U”

Objavila u 20/04/2017 u 11:17

Neumorni HTC, nakon HTC 10 i HTC U Ultra, 16. maja 2017. sprema događaj na kojem će predstaviti još jedan telefon u U liniji. Objavili su na društvenim mrežama kratak video klip gde ruka stiska ivice telefona.

 

Kako se već pisalo o ovom na netu, ovim tizerom se potvrđuje nova funkcionalnost telefona. Radi se o funkcionalnosti da će sledeći U telefon imati ivice osetljive na dodir i biće aktivirane stiskom. Audio signali koji se emituju sa donjeg dela telefona nakon pritiska mogu govoriti o povratku HTC BoomSound.

Ovom najavom možemo razmisliti o tome kako će se razvijati buduće navigacija na telefonima, navigacija neće biti ograničena samo na ekran. Konferencija je zakazana za 16. maj i biće strimovana iz Tajvana. Do tada, verujem da će biti još reči o ovoj novini.

Na osnovu nekih ranijih iscurelih vesti, ovaj telefon bi morao biti HTC sa kodnim nazivom Ocean koji ima Qualcomm Snapdragon 835 procesor, Andorid 7.1, ekran od 5.5 inča rezolucije 2560×1440.

 

Tags: događajhtcHTC UHTC Ultrakonferencijastiskanje ivicaTajvan

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *