HTC First a.k.a. Facebooki telefon stiže 12. aprila

Objavio u 04/04/2013 u 20:11

HTC First

Novi Facebook telefon je zvanično objavljen

HTC i AT&T su upravo predstavili HTC First, prvi telefon koji će imati Facebook iskustvo integrisano u samom telefonu.

Minimalistički dizajn sa zaobljenim ivicama i widescreen ekran, HTC First stavlja Facebook sadržaj na početni ekran i sve usmereno ka ljudima, vezama, poznanstvima, porodici,prijateljima … Uređaj će imati Android 4.1 Jelly Bean sa 4.3 inča ekranom, pokreće ga Qualcomm Snapdragon 400 procesor.

Facebook Telefon

Facebook Telefon u cetiri boje

 

HTC First će biti dostupan 12. aprila za 99,99 dolara kod AT&T-a, verovatno na ugovor, i tu u četiri boje: crna, bela, crvena i plava. Pretprodaja počinje dana. U Evropi  će biti prodavan na EE i Orange mreži.

[via AndroidCentral]

Tags: facebookFacebook telefonHTC First
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • eboye

    Izgleda kao telefona sa dobrim hardverom i plus sa ne bas najnovijim ali jos uvek odlicnim Androidom 4.1 softverom i to u svojoj cistoj formi. Nadam se da ce stici kod nas ali ostaje samo cena da se vidi da li ce biti “nebu pod oblake”.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share