GoldGenie nudi pozlaćeni Samsung Galaxy S4, prekriven platinom ili roza zlatom

Objavio u 27/05/2013 u 9:27

gold galaxy s4

Nekome je Samsung Galaxy S4 cena ogromna, a nekom previše mala pa mora da kupuje pozlaćeni O_o

Elem, GoldGenie nudi pozlaćenu verziju S4 telefona po premium ceni. Tu su tri opcije koje možete da izaberete: Zlato, Platina i Roza Zlato (zlato mešano sa drugim legurama – Rose Gold).

Telefoni naravno nisu jeftini. Pozlaćeni košta tričavih 2564 dolara, platinum verzija 2654 dolara a to roza zlato 2609 dolara. GoldGenie isporučuje telefone u kutiji napravljenoj od drveta trešnje zajedno sa ograničenim izdanjem sertifikata. GoldGenie kaže da njihovi telefoni “nisu zaključani ni na jednu mrežu i da će raditi na bilo kojoj mreži u svetu“.

Eto, za sve one koji ne vole jeftinu plastiku na Samsung telefonima rešenja … lol

[via GoldGenie]

Tags: galaxy s4platinapremiumroza zlatosamsungzlato

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *