Tegra Note 7 LTE tablet

Objavila u 26/02/2014 u 14:41

Na NVIDIA štandu smo naišli na Nvidia tablet. Radi se o NVIDIA Note 7 LTE verziji. Tegra Note 7 LTE je identičan tablet kao WiFi verzija ovog tableta samo što sada ima dodatno NVIDIA i500 LTE modem.
Ovaj tablet je nešto teži od WiFi verzije i ima drugačiju zadnju stranu tableta, liči na Nexus 7 iz 2013. godine. Tablet ima Tegra 4 procesor i Android 4.4.2 KitKat.

Tegra Note 7

Isprobali smo stajlus namenjen za ovaj tablet i odlično radi. Izuzetno je precizan i lagan za upotrebu. Meni se baš dopao. Kako smo uspeli da saznamo od lika iz NVIDIA, tablet bi trebao da se plasira otključan u drugom kvartalu ove godine. Ideja je da se distribuira preko njihovih partnera koji distribuiraju i grafičke kartice, što je pametno, zašto tu saradnju ne bi iskoristili. Koštaće 299 dolara.

NVIDIA je takođe predstavila i Wiko WAX telefon koji ima Tegra 4i čipset, NVIDIA-jin prvi integrisani LTE mobilni procesor koji kombinuje GPU sa 60 jezgara i LTE modem. WAX ima ekran od 4,7 inča 720p rezolucije i 8 MP kameru. Biće dostupan u Evropi početkom aprila.

wiko wax

Pitali smo na Wiko štandu da li planiraju distribuciju i u Srbiji, kažu da nas imaju u planu ali ne pre 2015. godine.

Tags: LTE modemMWCMWC2014Nvidia Note 7tabletTegra 4iWico WAX

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *