Najavljena 2 Motorola Xoom 2 tableta

Objavila u 07/11/2011 u 14:00

Motorola xoom 2

E da, sećate se silnih najava Motorola Xoom tableta koji je fenomenalan bio u to vreme. I dalje mislim da je to jedan odličan tablet. Ali nažalost nikada nije stigao na naše tržište. 🙁 Tako je pre 3 dana Motorola najavila dva nova Xoom tableta koje verovatno isto nećemo videti na našem tržištu ali to ne znači da ne treba da znamo da postoje XD. U pitanju su Xoom 2 i Xoom 2 Media Edition.

Xoom 2 tablet ima dual core procesor na 1,2 Ghz i dolazi sa Honeycomb-om verzija 3.2. Ima 1 GB  RAM-a i 16GB interne memorije. Xoom 2 je tablet sa displejom veličine 10.1 inča i dimenzijama 253.9 mm x 173.6 mm x 8.8 mm. Ima i dve kamere, prednju od 1.3 MP i zadnju od 5 MP. Xoom 2 Media Edition ima sličnu specifikaciju, razlika je u ekranu koji je veličine 8.2 inča i njegove dimenzije su: 139 mm x 216 mm x 8.99 mm. Media Edition verzija ima dodat bas za bolji audio doživljaj. Oba tableta imaju Gorilla staklo. Kako oni obećavaju, Xoom 2 će biti bolji za 20% po grafičkim performansama u donosu na “običan” Xoom.

Na slikama možete videti kakav je dizajn novog Xoom-a i meni se lično ne dopadaju te ivice. Mada verujem da će se mnogima to dopasti, baš kao što se mnogima dopada Nokia X7 koja meni nije lepa 🙂 Verujem da je i Xoom 2 izrađen od vrhunskih materija poput Xoom-a koji sam imala priliku da držim u rukama.

Motorola xoom 2Motorola xoom 2

I evo je Motorolina odlična reklama, puna energije i onako što bi neki rekli, American way 🙂

Tags: dva tabletaMedia EditionmotorolaprocesortabletXoom 2

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *