Ko je TabCo?

Objavila u 12/08/2011 u 0:08

tabco

Odgledala sam na Youtube-u klipove i izuzetno zainteresovala za TabCo. Radi se o marketinškoj kampanji za tablet ali ne zna se još uvek koji. Ne zna se mnogo o ovom tabletu ali iza njih stoji zaista kreativan marketinški tim. Ono što se zna je da zaista fino napadaju Apple i da tvrde da su najbolji. Takođe spominju neki interfejs sa kružnim tasterima, vidi se na klipovima da se radi o nečemu od 10 inča, valjda. Mislim da je najbolje da pogledate sledeće klipove i probate da odgonetnete zagonetku.

 

 

Ova reklama sa Lemmings-ima mi je hit, aludiraju na Apple zombije 😀

 

 

Ali zato vrhunac znatiželje dostiže ovde. 😀 Na poznatom Apple događaju WWDC u San Francisku, da li je to ptica ili avion? 😀

 

 

Kako je iscurela informacija o ovom tabletu na Gizmodo-u ovaj na Wizmodo-u? 😀

 

 

Šta kaže fokus grupa?

 

 

I ko je TabCo?  Šta vi mislite? Da li je Android tablet?

Koja to kompanija može da tvrdi da je baš ona TabCo (Tablet Company)?

Bacite pogled na sajt whoistabco.com

Istinu kako vidim ćemo saznati 15. avgusta. 😉

 

Tags: kampanjaklipovikompanijamarketingTabCotablet

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

12 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *