Norton antivirus za Android

Objavio u 13/06/2011 u 11:25

NortonProizvođač Norton antivirus softvera za desktop računare, firma Symantec, izbacila je beta verziju antivirusa za Android uređaje – Norton Mobile Security.

Pored klasičnog antivirusnog dejstva koje obuhvata automatsko skeniranje telefona, SD kartice, ovaj paket nudi i Anti-Theft opciju pomoću koje možete zaključati telefon ukoliko je ukraden, brisanje podataka, lociranje telefona i zaključavanje telefona ako se izvadi SIM kartica.

 

Tu su takođe mogućnosti blokiranja SMS poruka, poziva i phishing sajtova.

Za ovo parče softvera morate imati Android 2.x i 1.8 MB slobodne tvrde memorije za instalaciju.

Zapamtite, ovo je beta verzija Norton antivirusa, moguće je da ćete naleteti na neki bagić.

Mislim da nam za Andriju još uvek ne treba nikakav antivirus, jer bolesti nisu dovoljno uznapredovale da bi se lečili, ali za one koji misle suprotno i žele da osiguraju svoje podatke, tu je QR kod za preuzimanje sa Marketa:

Norton qr

Tags: anti theftantivirusbetamobileNortonphishingsecuritySymantecvirus

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *