Još jedan pirat u Android Marketu: JASMINSTORY

Objavio u 05/02/2011 u 12:32

jasminstory1

Pisali smo već o pirateriji, tj. krađi na Android Marketu od strane davincidevelopers. Sada je otkriven još jedan pirat igara na Android Marketu pod distributivnim imenom: jasminstory. Počinjeni zločin: krađa aplikacija sa interneta i prodavanje kao svojih. Kazna: gašenje naloga. Krađa je odmah primetna kada se pogleda na aplikacije koje je “developer” napravio, nekoliko njih koje su napravili različiti dizajneri.

Šta možete vi da uradite da pomognete sprečavanje ovoga? Možete ih odmah prijaviti Google-u. Obeležite (Flag) njihove aplikacije, NE kupujte njihove aplikacije – naravno, i obavestite druge da se paze. Takođe nemojte ovo raditi nekome drugome, ako niste uvereni u to da je aplikacija kradena.

Tags: davincidevelopersjasminstorykrađapiraterija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *