Isključivanje uljeza sa WiFi mreže (WiFi hack)

Objavio u 15/10/2011 u 16:00

Sediš  u svojoj sobi za računarom i gledaš South Park preko interneta. Protok je odličan, video klizi, a ti se smeješ kao Androidaš koji je uzeo najnoviji, revolucionarni stopedesetpetputaboljiodprethodnog, iFon u ruke. Odjednom video streaming počinje da blokira! Slika se koči i zamrzava baš u trenutku kada Kenny gine! (Ili kada Kyle potpisuje license agreement u epizodi HUMANCENTiPad.) U tom trenutku čuješ glas svog mlađeg brata u drugoj sobi kako oduševljeno gleda reprizu finalne emisije Zvezde Granda na YouTube u 1080p rezoluciji i shvataš da ti je povukao sav protok. Lupaš mu takvu šamarčinu, čupaš mu kabl od napajanja i ostavljaš ga da cmizdri kao peškirić.

Ovakve stvari se mogu rešiti na mnogo elegantniji način – uz WiFiKill aplikaciju za Android!

WiFiKill

Fenomenalno <devilsmile> korisna </devilsmile> aplikacija je napravljena samo za rutovane telefone, a moto joj je “Wi-Fi Killer, get all bandwidth for yourself.

Radi tako što na priključenoj WiFi mreži možete blokirati sve ili pojedinačnog korisnika i tako prigrabiti sav protok za sebe! Veoma je jednostavna za korišćenje, samo se konektujete na WiFi mrežu, dobijete spisak priključenih računara i blokirate koji želite. Isključuje se isto kao što se blokira.

Po komentarima na Marketu, čini mi se da su korisnici oduševljeni i da su na poslu i kod komšija već isprobali čari ovog vajfaj ubice.

Probao sam ga na svojoj mreži tako i uspeo sam da blokiram pristup internetu što znači da lepo radi, ali moram da naglasim da blokada nije radila na HTTPS. 

Aplikacija je sa reklamama, koje, iako su dosadne i veoma vidljive, ne mogu da utiču na užitak korišćenja ovog programčića! U Paid verziji su reklame isključene.

Probajte, pa javite utiske kako su reagovale komšije, cimeri, sestre, braća i ostala rodbina. 🙂

WiFi Kill preuzimite odavde.

Tags: blokiranjehackmrežaWiFiKill

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

12 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *