Google pokazao programerima kako da ugrađuju zaštitu

Objavio u 02/09/2010 u 1:28

Android zaštitaMnogo buke je pravljeno oko Google-ovog sistema licenci u Android marketu u poslednje vreme. Google izjavio da je, u svom originalnom obliku, sistem licenci bio prilično nesiguran i da je napravljen tako da svaki programer može da ga prilagodi svojoj aplikaciji i unapredi. Tada su obećali da će demonstrirati kako je moguće prilagoditi sistem kako bi bio težak hakerima da ga zaobiđu.

Trevor Johns, jedan od zaposlenih u Google-u je na android-developers blogu detaljno objasnio kako da to urade. Ukoliko vas interesuje da vašu aplikaciju zaštitite, pogledajte njegov post.

Tags: Androidlicencamarketzaštita

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share