Za Android početnike i sortirana uputstva

Objavila u 13/02/2012 u 21:48

srbodroidSamo kratko da vam kažem da sam napisala uputstvo za Android početnike i sada će trajno stojati u padajućem meniju Pitanja. Tako da ukoliko ste početnik ili niste sigurni u nešto i imate pitanja, pogledajte ovu novu stranicu. Takođe, ako vas neki prijatelji pitaju nešto u vezi Androida a početnici su, šibnite im link. 🙂

Pored toga, pošto se nakupio neki broj uputstava za rutovanje i flešovanje telefona i tableta, rešila sam da ih grupišem na jednoj stranici i tako olakšam pretraživanje korisnicima. Evo te stranice, ukoliko napišemo još neko uputstvo, dodaću ga na listu.

Od skoro imamo i Srbodroid.rs domen, pa eto, možete nas i tako naći. 😉

Pratite nas na Twitter nalogu @srbodroid

Na Facebook stranici www.facebook.com/srbodroid

I na Google Plus stranici Srbodroid

Tags: facebookGoogle PlusnalogpocetniciSrboDroidtwitteruputstva

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *