Srbodroidov rođendan

Objavila u 29/08/2011 u 23:17

tortaDragi naši posetioci, pre godinu dana, 28. avgusta je krenula Srbodroid priča. Ideja za sajt se sama nametnula, eboye i ja smo ga u vrlo kratkom roku i formirali i krenuli da popunjavamo vestima. Kao što i piše na našoj stranici O nama, čitali smo vesti o Androidu i tako krenuli spontano da to saznanje delimo sa vama. Da nije vas, ne bi bilo ni nas sada. Hvala vam na podršci i na svakom ostavljenom komentaru na tekstovima, hvala i na svakoj preporuci aplikacija koje ste nam poslali i hvala na svim dojavama značajnih vesti iz Android ekosistema. Nećemo se zaustaviti na ovom jer se ni Android ne zaustavlja. Pripremamo u bliskoj budućnosti značajne promene na sajtu, za koje se nadam, da će vam se dopasti.

Srbodroid funkcioniše na dobrovoljnoj bazi i od ovoga ne živimo, samo uživamo u tehnologiji i novitetima. Dajemo svo naše slobodno, kreativno vreme vama, tako da ako nema novih vesti, ili smo u gužvi ili nismo kreativni, odnosno hejtujemo. 🙂

Srbodroid smo osnovali eboye i ja, odmah u startu nas je podržao @plagosus, hvaaaala drugar! Pre nekih 6 meseci nam se pridružio Coby, kojeg do tad nismo poznavali. Njegova strastvenost ka Androidu ga je automatski ubacila u autore sajta.

Nadam se da ćete biti uz nas i narednih godina, i da rastemo Android tempom.

Ljubi vas vaša goldie :*

Tags: Androidrodjendanslavljetorta

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

11 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *