Srbodroid zvanično među 5 najboljih IT sajtova u Srbiji

Objavio u 31/01/2013 u 12:40

PC Press je juče u Svečanoj sali grada Beograda dodelio nagrade za najbolje srpske sajtove u 2012 godini. I gle slučaja, međ’ njima se nađosmo i mi!

WebTop50-Najbolji sajtovi 2012

Nagrada za najbolje sajtove u Srbiji se uručuje već 16 godina i obuhvata po 5 najboljih sajtova u 10 kategorija, što čini ukupno 50 sajtova. Kategorije su bile ICT, Vesti i informacije, Društvo, Servisi, E-Market, Nauka i obrazovanje, Porodica i zdravlje, Sport i (avan)turizam, Zabava i lifestyle, Blog i Posebna priznanja. Ono što je bilo ključno u odabiru najboljih 5 od desetina hiljada sajtova na srpskom jeziku jeste pre svega koristan sadržaj, redovno ažuriranje, kontakt sa posetiocima, kao i dizajn sajta, a ove godine je pružena prilika posetiocima sajta PC Press.com da predlažu i glasaju za najbolje sajtove u 2012. godini.

Četiri najbolja sajta (nije pet) u Srbiji u kategoriji ICT (Internet Computer Techonology) za 2012. godinu su Srbodroid.com, Mobilnisvet.comInformacija.rs i ITdogadjaji.com.

Pobednici svih kategorija su bili www.rts.rs, www.limundo.rs, www.rgz.gov.rs, planplus.rs, www.iths.edu.rs, www.informacija.rs, www.dr-ristic.rs, www.tob.rs, www.dominomagazin.com i www.mooshema.com. Najbolji sajtovi u posebnim kategorijama bili su www.wannabemagazine.com i www.rnids.rs, a detaljnije opise sajtova i zvanično saopštenje možete pogledati na ovom linku.

Ovim priznanjem Srbodroid se svrstao u vodeće IT medije u Srbiji, a pored ogromnog entuzijazma i ljubavi prema svemu ovome što radimo na našem sajtu, pored ogromne želje da ljudima u Srbiji (i svim ljudima u svetu koje razumeju ovaj jezik koji pišemo) malo bliže objasnimo značaj Android operativnog sistema i otvorenog koda (Open Source), smatramo da je ogroman deo ovoj nagradi doprinela zajednica našeg sajta. Posetioci Srbodroida su stvorili jednu posebnu zajednicu, jedni druge strašno podržavaju i uvek su spremni da pomognu, kreirajući tako snažan community koji Srbodroid čini onim što jeste! 

Hvala vam ljudi, ovo je naša zajednička nagrada! 🙂

Fotke ovde i ovde.

Tags: ITNajbolji sajt 2012Najbolji sajtovi 2012PC Pressskupstina grada BeogradaTop 5 ICT sajtovaWeb Top 2012

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

12 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *