Srbodroid kviz

Objavila u 12/12/2012 u 0:40

tizerVečeras pokrećemo Srbodroid nagradni kviz na Srbodroid Facebook stranici. Pripremili smo vam izazov u kojem možete osvojiti vredne nagrade. Kroz četiri nedelje, svi učesnici će moći da odgovaraju na pitanja u vezi Androida i da na kraju svake nedelje osvoje tri nagrade. Tako će najverniji i najbrži poznavaoci Android operativnog sistema biti i nagrađeni.

U ovoj akciji pripremili smo vam zaista sjajne nagrade, zahvaljujući podršci kompanija PIN Computers, LG, Transcend i Trust. U igri je ukupno 12 nagrada dok kviz traje 4 nedelje. Na kraju svake nedelje biće nagrađena tri učesnika kviza. Na kraju četvrte nedelje, najbolji učesnik u sve četiri nedelje, onaj koji je skupio najviše poena za najkraće vreme od početka kviza, može osvojiti Blueberry tablet.

Svaki učesnik može igrati kviz jednom u toku jedne nedelje. Pitanja nisu uvek ista, menjaju se. U svakom setu se odgovara na 15 pitanja. Za svako pitanje imate vreme od 30 sekundi da obeležite jedan od ponuđenih odgovora. Ako vam se učini da je pitanje teško, prvo pročitajte ponuđene odgovore, na osnovu njih možete provaliti šta je tačan odgovor. Sva pitanja su zasnovana na tekstovima sa Srbodroida.

Kao i pre više od godinu dana kada smo delili nagrade na Srbodroidu, nagradili smo i najvernije komentatore tada. Dobili su Android igračke. Ovog puta želimo da se javno zahvalimo IvanP i Thinker-u koji redovno čitaju Srbodroid i ostavljaju komentare. Hvala vam drugari, nadamo se da ćemo se i upoznati jednog dana. 🙂 Za vas smo sada spremili dve majice, pošaljite nam vaše adrese da vam ih pošaljemo.

Pa ako ste zainteresovani da se igrate sa nama, trk na Srbodroid Facebook page, lajkujte ga i krenite sa igranjem kviza.

 

Tags: BluberrykvizLGnagradeNetCatOptimus L3SrboDroidTranscendTrustTVCat

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

20 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *