Potrebna pomoć za bolesnog člana CyanogenMod tima

Objavio u 27/02/2013 u 17:23

Ryan ScottČini mi se da do sada nikada nismo napisali ovako neku vest i nadam se da nikada više nećemo imati potrebu da napišeno nešto slično, ali da objasnim o čemu se radi.

Član poznate CyanogenMod ekipe, ekipe koja nam već nekoliko godina, maltene od samog nastanka Androida, pravi najbolje custom romove i gomile modifikacija BESPLATNO, sada treba našu pomoć!

Ryan Scott, poznatiji kao ChiefzReloaded boluje od užasne i retke bolesti Necrotizing Fasciitis ili prosto “bolesti koja jede meso”. Bolest je stvarno užasna: to je bakterija koja se nalazi u čoveku i izjeda mu kožu i unutrašnje organe. Rajan već ide na lečenje, međutim isto postaje sve skuplje. Njegova porodica, uključujući i njegovu malu decu mu daju najveću podršku, kao i ceo CyanogenMod tim koji je već izdvojio neka novčana sredstva za njegovo lečenje.

Kako pomoći

Na internetu se pojavilo dosta sajtova sa apelom za pomoć ovom momku, kao i apeli za pomoć na društvenim mrežama. Rajanu je sada od nas najpotrebnija novčana pomoć i koja reč podrške, a to možete uraditi tako što ćete mu poslati donaciju ili poruku na PayPal, email je [email protected].

Znam da skoro niko u Srbiji nema PayPal, ali imaju naše komšije iz susednih zemalja koje nas čitaju, pa ih molim da doniraju koliko god mogu, siguran sam da bi im Rajan, njegova porodica i čitava Android zajednica bila zahvalna!

Dodato – Moguće je uplatiti novac pomoću svih vrsta platnih kartica! 

Ivan nam je u komentaru napisao da je moguće uplatiti novac preko svih vrsta platnih kartica, ne samo preko PayPala, i to OVDE. Hvala Ivane!

Tags: bolestChiefzReloadedNecrotizing Fasciitspaypalpomocretka bolestRyan Scott

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *