Pobednici prvog kruga pitanja na Srbodroid kvizu

Objavila u 19/12/2012 u 9:10

nagrade prvi krug Srbodroid kvizPozdrav Android fanovi 🙂

Završio se prvi set pitanja Android babies i učestvovalo je preko 400 fanova. U prvom setu, pitanja su bila poprilično laka, sada smo pripremili malo teži set pitanja. I ako niste sigurni da znate odgovor, slobodno igrajte kviz, naslutićete ga na osnovu ponuđenih odgovora. Mi smo iznenađeni brzinom kojom ste odgovarali na prvi set pitanja. Preko 50% učesnika je odgovorilo tačno na svih 15 pitanja. Od toga prvih 20 je odgovorilo približno za jedan minut. Svaka čast 🙂

 Prva tri učesnika koji su odgovorili tačno na svih 15 pitanja u rekordnom vremenu dobijaju 3 nagrade u ovoj nedelji održavanja kviza.

 Prvu nagradu Trust Stylus Pen osvojio je Mića Radulović koji je odgovorio tačno na 15 pitanja i to za 47 sekundi. Bravo!

 Drugu nagradu Transcend microSD 16GB class 10 osvojila je Danijela Moravka Rađenović koja je odgovorila tačno na 15 pitanja za 49 sekundi. Svaka čast!

 Trećeplasirani Miloš Damnjanović je odgovorio tačno na 15 pitanja za 51 sekundu. Osvojio je Srbodroid majicu, ali nam je on u međuvremenu javio da ukoliko dobije majicu, predaje je četvrtoplasiranom. Stoga, Srbodroid majicu dobija Marko Tomić koji je rešio tačno svih 15 pitanja i to za 59 sekundi.

Prvoplasirani u ovom setu pitanja po pravilima kviza, nema pravo da u nekom od narednih setova pitanja osvoji prvu (glavnu) nagradu. Ima pravo da osvoji neku od ostalih nagrada kao i pravo da osvoji Premium nagradu – Blueberry tablet – NETCAT-M10-BW 10,1″, na osnovu ukupnog zbira rezultata iz sva četiri kruga kviza.

Dodela nagrada će biti organizovana na kraju kviza.

Bez nagrada u ovom krugu ali sa odlično demonstriranim znanjem i brzinom su bili:

Kanita Boran Irvin 15 tačnih odgovora, 60 sekundi

Robert Vulić Vule 15 tačnih odgovora, 61 sekunda

Vlada Ninić 15 tačnih odgovora, 61 sekunda

Marko Cvetković 15 tačnih odgovora, 61 sekunda

Bogdan Pešić 15 tačnih odgovora, 62 sekunde

Baji Quan 15 tačnih odgovora, 62 sekunde

Svaka čast ljudi, samo tako nastavite, očekuju vas i druge lepe nagrade. Novi set pitanja je postavljen, možete da nastavite da igrate. Srećno!

Tags: Android SrbijafacebookigrakviznagradenagrađeniSrboDroidtakmičariTranscendTrust

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

13 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *