Pobednici drugog kruga pitanja na Srbodroid kvizu

Objavila u 26/12/2012 u 15:41

Nagrade drugi krugNoćas se završio i drugi set pitanja “For fans” u Srbodroidovom kvizu na Facebook Page-u. Iako su pitanja bila teža, vi ste ovog puta bili još brži. Učestvovalo je preko 300 fanova. Četvrtina učesnika je odgovorila tačno na svih 15 pitanja. Iz dana u dan su se menjala prva tri plasirana učesnika.

Da ne bih bezveze dužila, ono što vas interesuje:

Prvu nagradu Blueberry TV Cat – NETCAT-M11-TVCAT dobija Milan Baranac koji je odgovorio tačno na svih 15 pitanja i to za rekordnih 29 sekundi.

Drugu nagradu Transcend microSD kartica 16GB class 10 dobio je Nikola Dzoni Josimovic koji je odgovorio tačno na 15 pitanja za 30 sekundi.

Treću nagradu Srbodroid majicu osvojio je Бојан Мацедољан koji je takođe odgovorio tačno na 15 pitanja i to za 31 sekundu.

Izgleda ćemo u trećem krugu morati postaviti još teža pitanja i malo ih bolje izmešati. 😉

Inače smo noćas prešli na novi server, nadam se da će sve raditi kako treba, poželite nam sreću…. Uskoro očekujte recenziju Blueberry TV Cat uređaja.

Dodela nagrada će biti organizovana na kraju kviza. Nagrade šaljemo na teritoriji Srbije i ex-yu zemalja. Ukoliko neki od učesnika živi negde dalje, nagrada se dodeljuje po redosledu rangiranja narednom učesniku.

Ostali učesnici koji su odlično igrali kviz ali ovog puta ostali bez nagrada, ne odustajte ima još šanse naredne dve nedelje, kao i mogućnost osvajanja glavne nagrade.

Aleksandar Joksic 15 tačnih odgovora za 32 sek.

Горан Перић 15 tačnih odgovora za 32 sek.

Jovan Stupar 15 tačnih odgovora za 34 sek.

Milica Ciric 15 tačnih odgovora za 35 sek.

Petar Pamučar 15 tačnih odgovora za 37 sek.

Mića Radulović 15 tačnih odgovora za 38 sek.

Nenad Dzeger Radojcic 15 tačnih odgovora za 39 sek-

Marija Sekulic 15 tačnih odgovora za 39 sek.

Aleksandar Djudic 15 tačnih odgovora za 40 sek.

Treća runda kviza sa kodnim imenom For Freeks je počela, možete krenuti sa takmičenjem!

Tags: Androidbrzinafacebookigrakvizpitanjarang listaučesniciveštinaznanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Zato smaraju nagradne igre na netu, uvek postoji nacin da se napravi 123 akaunta i nauci kviz napamet… To valjda zavisi od persone…

  Sta je-tu je, zelim svu srecu postenim igracima sa jednim akauntom. :*

 • Bojan Macedoljan 26/12/2012 u 11:32 PM

  Pozdrav svima,

  Zahvaljujem se na nagradi, stvarno sam bio brz, ali izgleda nedovoljno za pobedu. Izgleda da su pobedili “brzi” prsti 🙂

  Macedoljan

 • Pozdrav Marko,

  u drugom krugu kviza nam se nije dobro “izmešao” redosled odgovora na pitanja. Pa su to neki učesnici provalili i iskoristili. Naša je greška u pitanju, pa nismo želeli da to menjamo kako ne bi oštetili drugu polovinu učesnika.

  Onaj ko je to provalio i bio uporan, mogao je da odigra kviz za 30 sekundi. U ovom trećem krugu kviza, pitanja su značajno teža, traži se i znanje i brzina istovremeno, a ovog puta su odgovori bolje “izmešani”.

 • Izvinite ali ovo je nerealno vreme, kad su ovi uspeli da pročitaju 15 pitanja i odgovore na ista za 29 sekundi.

  Daj malo logike ?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *