Online peticija za ICS na Samsung Galaxy S I9000

Objavila u 27/12/2011 u 16:17

Samsung Galaxy S

Aleksandar M nam je poslao link ka online peticiji i zamolio sve vasnike Samsung Galaxy S telefona da se registruju i na taj način potpišu peticiju da Samsung uključi model Galaxy S u Ice Cream Sandwich update. Ja iako nemam ovaj telefon sam potpisala peticiju, tako da pozivam i one koji nemaju ovaj model telefona da potpišu peticiju.

Iako je samo pre nekoliko dana Samsung i zvanično objavio zašto ovaj telefon ne može da dobije update na Android 4.0, peticija je i dalje aktuelna. Iz Samsunga su objasnili da specifični elementi Touchwiz interfejsa, video pozivi, vidžeti itd. mogu ugroziti rad novog operativnog sistema zbog nedostatka RAM i ROM memorije. Isto važi i za originalni Samsung Galaxy Tab.

Vrlo slična situacija je bila i kada HTC kompanija objavila da HTC Desire ne može da dobije Gingerbread zbog manjka interne memorije. Pa je onda HTC posle insistiranja korisnika na update-u ipak izbacio update na Gingerbread ali ne kao OTA update nego je bilo potrebno manuelno ga instalirati. Mada ni posle ovog, korisnici HTC Desire-a nisu bili zadovoljni. Zato sada imamo na Srbodroidu navalu korisnika HTC Desire telefona koji žele da ga rutuju i stave custom rom. Da li će pobuna korisnika uspeti da natera Samsung da promeni stav u vezi Galaxy S-a, videćemo.

Potpišite peticiju OVDE.

Tags: Android 4.0. peticijaIce Cream SandwichICSSamsung Galaxy Stelefon

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *