Obaveštenje

Objavio u 25/10/2011 u 3:43

thiscool

Kako sve više i više ima komentara po člancima koji nemaju veze sa samim člankom (off-topic), od sad će takvi komentari biti brisani onog momenta kad ih uočimo (ovde uglavnom mislim na članke sa uputstvima za rutovanje a ne na vesti). Takođe, na uputstvima za otključavanje nekog telefona, pitanja vezana za uputstvo rutovanja drugog telefona će takođe biti odmah obrisana. Ponoviću sad ono što sam milion puta ponavljao.

NE PREVODIMO STRANA UPUTSTVA

Ako želite da napišemo uputstvo za vaš telefon, pošaljite nam telefon, mi ćemo ga rutovati, napisati uputstvo i vratiti telefon.

Pitanja vezana za osnovno poznavanje računara (ručno instaliranje drajvera, kako vršiti navigaciju kroz command prompt/terminal) ćemo takođe ignorisati i brisati. U svakom uputstvu smo naglasili da ako nemate osnovno znanje rada na računaru da to radite uz pomoć stručnije osobe.

Kada sledite uputstvo koje smo napisali, ČITAJTE REČ PO REČ, svaka je bitna. Čitajte komentare ispod teksta, možda vam pomognu. Ako vam na nekom koraku nešto ne radi, ne prelazite na sledeći dok ne rešite prethodni.

Takođe dosta pitanja koja se često ponavljaju smo stavili na jednu stranicu koju obavezno pročitajte pre nego postavljate pitanje. Guglajte! I koristite Google translate!

Tags: off-topicpitanjaprocitatireadmerutovanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Comments are closed here.