[nagradna igra] Poklanjamo vam Androide

Objavila u 23/12/2011 u 21:23

Bliži se Nova godina, pa smo rešili da organizujemo nagradnu igru, gde svako može da osvoji nešto lepo. 🙂 U ovom krugu organizujemo nagradnu igru na Twitter-u i pozivamo sve Android fanove i Tviteraše da se priključe i osvoje nagrade. U narednom krugu, nagradnu igru ćemo organizovati na Facebook Page-u. Pa oni koji nisu Tviteraši a jesu Fejsbukaši, pripremite se. Naravno i Tviteraši koji sada budu učestvovali će moći da učestvuju i u sledećem krugu igre. O nagradnoj igri na Facebooku ćemo vas već obavestiti u nekom narednom postu.

Šta treba da uradite da biste učestvovali u nagradnoj igri?

Dve stvari:

1. Treba da tvitujete sledeći tvit (kliknite na link/tvit da automatski tvitujete):

Osvoji Androida! @srbodroid http://bit.ly/ssBqlA #SrbodroidRoboti

2. Ostavite komentar na ovom postu, kako bismo imali zabeležene vaše email adrese preko kojih ćemo vas kontaktirati. U komentaru je potrebno da ostavite link ka aplikaciji ili igri na Android Marketu koju preporučujete ostalim korisnicima. U komentaru napišite i vaš Twitter nickname, da bi prepoznali vaše tvitove.

Komentari koji imaju najviše “lajkova” dobijaju nagradu. Dozvoljeno je ostaviti samo jedan komentar sa linkom za učestvovanje u nagradnoj igri i brojimo “lajkove” samo na tom jednom komentaru. Na slici ispod možete videti na koje “lajkove” mislimo – Za ili protiv glasanje u komentarima.

lajkovi

Napomena: Nemojte ostavljati linkove ka warez sajtovima (krekovane igre i aplikacije itd.) Ostavljajte link ka Android Marketu.

Nagradna igra može da počne i završava se u ponedeljak, 26. januara u ponoć, kada ćemo objaviti blog post sa Tviterašima koji su osvojili nagrade.

 

Nagrade:

1. nagrada – Srbodroid majica

2.,3.,4. i 5. nagrada: Android igračke (roboti)

Možete videti nagrade na slici ispod (kliknite na sliku da je uvećate):

SrboDroid Poklanja 2011

 

Već smo podelili 3 Android robota našim najvernijim komentatorima na Srbodroid blogu (posetioci sa najviše ostavljenih komentara). Tri Android robota su osvojili: Igor90, LittlePrince i Saša. 🙂 Već smo ih kontaktirali. Očekujte da vam Androidi stignu sledeće nedelje!

dobitnici

Dodato 24. decembra u 14:15h

Ne računamo negativne glasove, samo pozitivne. 🙂

Rezultati nagradne igre su OVDE.

Tags: Androidimajicanagradenagradna igrarobotiSrboDroidtviterasitvitovitwitter

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

46 komentara, pridruži se diskusiji!