Ice Cream Sandwich stiže u oktobru/novembru – reče Eric Schmidt

Objavio u 08/09/2011 u 8:00

ICSonNova verzija Android operativnog sistema – Ice Cream Sandwich, najavljena je ove godine na Google I/O . ICS će biti nešto između Gingerbread-a i Honeycomb-a, objedinjena verzija i za telefone i za tablete. Sve što smo do sad znali o izlasku Sladoled Sendviča jeste da bi trebalo da se pojavi u četvrtom kvartalu ove godine.

Međutim,  na Dreamforce konferenciji u San Fracisku, Erik je otkrio sledeće:

“Imamo novi operativni sistem, iz nekog razloga interno poznat kao Sladoled Sendvič, koji će biti pušten u oktobru ili novembru, zbog čega su svi stvarno uzbuđeni!”

Možda ovo i nije neka velika novost, ali po ovim informacijama sigurno znamo da ćemo pre decembra meseca videti taj ledeno hladni sendvič!  Jeee!

Tags: android osEric Schmidtgoogle ioIce Cream Sandwich

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *