Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!
 • A sta ako od nas neko ne koristi sve drustvene mreze? Koja glupost. Veoma jadno sa vase strane. Mora da dobije ko je bio najbrzi i to je kraj price. Vama je u stvari trebala reklama, a mi zamorcad bila. E, jesmo budale.

  • Mislim da stvarno nisi fer. Da je trebalo sa svih društvenih mreža koje su navedene – da, ali da je naše reklamiranje u pitanju to je apsolutna neistina. Te reklamne kampanje sa “zamorcima” imaju neuporedivo veći nagradni fond i učestvuju hiljade ljudi, nama ovde cilj bio da obradujemo jednu osobu, ni slučajno da imamo neku korist! Ovo je bio klasičan “giveaway”, samo što nam nije sponzor finansijer, nego mi sami iz svog džepa. Misliš da mi ne bismo voleli da vam svima poklonimo po nešto? Mi smo obični ljudi kao i ti i ne beremo novac na Srbodroidu, tako da ne možemo baš od svojih mesečnih računa i hrane da odvojimo na desetine evra da svima kupimo Novu. Kažem “svima”, jer da je naglašeno da svi dobijaju, po statistici bi pukli par stotina evra.
   Uvažićemo tvoje mišljenje da nemaju svi ove društvene mreže, pa ćemo se potruditi da neki sledeći put bude malo drugačije. 🙂

 • A šta je problem sa ostalim učesnicima? Tj. Šta nije urađeno kako treba?!

  • Coby je vodio ovu nagradnu igru, tako da neću da se mešam. Ali Mare je jedini okačio na sve društvene mreže poruku.

   • Sve je ok, samo mislim da je moralo mnogo jasnije da se napiše sve i da to izgleda bar malo ozbiljnije, upravo da ne bi dolazilo do ovakvih stvari. Ni meni, ni bilo kome nije život u pitanju zbog tih par €, ali isto tako mnogo znači kad dođeš na omiljeni sajt već 15 minuta posle ponoći i obrađuje te sitnica, a takođe može da bude i još veće razočaranje kad shvatiš da ipak nisi dobio ništa, po mom mišljenju zbog loše formulisanih pravila.

 • Hvala na novogodisnjem poklonu. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *