Apple na pragu da patentira reč “android”

Objavio u 01/04/2013 u 13:40

Apple

 

Američka kompanije Apple Inc. koja je do sada patentirala sve što se patentirati moglo, zvanično je objavila na svom Apple Blogu da su nadomak prava da patentiraju reč “android”.

Naime, izvršni direktor ove kompanije, Tim Kuk, izjavio je da je presrećan što se niko do sad nije setio da patentira reč “android” i da će tim inovativnim i revolucionarnim potezom pokušati da suzbije dalji napredak silovitog operativnog sistema Android, koji će nakon patenta, morati da promeni svoj naziv. Tim Cook je razmišljao dugo o tome kako bi Apple mogao uništi Android i da se nada da će mu to najzad poći za rukom.

Androidašima ostaje da odbrojavaju dane do apokalipse.

Tags: Appleinovativanjabučarjabukapatent androidprvi aprilreč androidrevolucijarevolucionaran

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *