Vaša pitanja i odgovori na Srbodroidu

Objavila u 02/01/2011 u 22:04

piodroidU poslednje vreme dobijamo veliki broj pitanja u vezi rutovanja, instaliranja custom rom-ova, podešavanja telefona, podešavanje aplikacija na računaru vezanih za telefon, preporuke aplikacija na određenu temu i mnoga druga. Kako ne bi više puta pojedinačno odgovarali na ova pitanja, rešili smo da otvorimo sistem u vidu nekog Community-a gde svi članovi mogu da vide pitanja i odgovaraju  na njih. Na ovaj način pitanja će biti lepo sortirana i uvek dostupna i novim posetiocima sajta. Sistem se nalazi na poddomenu pio.srbodroid.com. Ovom sistemu možete pristupiti direktnim odlaskom na poddomen pio.srbodroid.com ili klikom na opciju u meniju P&O ili klikom na baner na sajtu. P&O je skraćenica od Pitanja i Odgovori po ugledu na Q&A (Questions and Answers).

Neophodno je da se registrujete pre postavljanja pitanja i odgovaranja na pitanja. Pitanja mogu biti vezana direktno za vaš telefon, vezana za vaš lični problem sa telefonom, ili pak opšta koja se tiču nekih podešavanja i korišćenja telefona i Android platforme. Ako imate bilo kakvu nedoumicu u vezi vašeg Android telefona, možete slobodno postaviti pitanje i neko od članova će odgovoriti na vaše pitanje. Slobodno pitajte, ne postoji glupo pitanje. Pitanja vezana za druge platforme, kao i pitanja koja se ne tiču telefona, biće obrisana.

Nadamo se da će vam se sistem dopasti, pa se vidimo na PIO poddomenu sajta!

Tags: članoviodgovoripitanjapitanja i odgovorisistemSrboDroid

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *