Telefon Samsung Galaxy Spica je multitouch – HACK

Objavila u 13/09/2010 u 3:32

Ovo je sjajno! Šta ljudi rade sa ovim telefonima, ne mogu ostati ravnodušna. Telefon Samsung i5700 Galaxy Spica se pojavio na svetskom tržištu u novembru 2009. godine. Ovaj telefon nema multitouch mogućnosti u njegovom default izdanju što je bilo razočarenje za njegove korisnike. Naravno prosečan korisnik bi pomislio da je to zato što je Samsung za ovaj model odabrao single touch ekran ali ipak nije tako. Telefon ima multitouch mogućnosti samo nisu omogućene  u osnovnom Spica ROM-u. Ovaj hack je urađen sa modifikovanim drajverima, na rutovanom telefonu koji koristi i Custom firmware.  A na video klipu ispod pogledajte i demonstraciju multitouch ekrana na ovom modelu.

via engadget

Tags: galaxymultitouchsamsungvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • […] Ako ste ikad probali telefon sa multitouch funkcijom, znate kako je lep osećaj kada zumirate slike, a i kucanje sa dve ruke u isto vreme na tastaturi je sjajno. Mnogi Android telefoni hardverski podržavaju multitouch, ali su mnogi proizvođači odlučili da izbegnu ovu opciju. Na primer, model telefona Samsung Galaxy Spica je singletouch ali sa alternativnim ROMom može biti i multitouch. Za korišćenje alternativnog ROM-a morate prethodno rutovati telefon. Pisali smo o Samsung Galaxy Spica haku u tekstu na ovom linku. […]

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share