Qualcomm će predstaviti unapređenja za kameru sa Snapdragon 805 na CES2014

Objavio u 06/01/2014 u 19:28

Nema sumnje da će Qualcomm iskoristiti CES da pokaže šta Sanpdragon 805 može da uradi. Pre koji dan smo videli da su im cilj 4K ekrani, a sada Qualcomm će predstaviti video u kom će se osvrnuti na doprinos procesora fotografiji. Chroma Flash, Action Shot i OptiZoom su potpuno nova imena.

Chroma Flash hvata dve fotografije, jedna sa blicem, druga bez blica. Na taj način, spajanjem ove dve fotografije korisnik dobija fotografiju koja nije hladna kao samo sa blicem.

Ako imate problem sa fokusiranjem nekog objekta, Action Shot će se potruditi da reši taj problem. Kada pipnete objekat, kamera će biti fokusirana na taj objekat dok se kreće kroz scenu.

OptiZoom je sličan Action Shot opciji jer drži sve u kadru. OptiZoom drži objekat u kadru dok se on pomera okolo.

Pogledajte i video koji sve to lepo objašnjava:

Tags: Action ShotCES2014Chroma FlashfotografijaOptiZoomQualcommSnapdragon S805

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *