HTCdev sajt dostupan, kao što su i obećali

Objavio u 08/08/2011 u 21:57

WelcometoHTCdev

Pre par meseci HTC je najavio da će otvoriti Sense interfejs developerima zajedno sa sajtom HTCdev i OpenSense SDK ovog leta. Sajt je sada dostupan i developeri mogu da pristupe svim resursima koji su im potrebni za razvijanje aplikacija za Sense 3.0. Kao što je obećano OpenSense SDK uključuje S3D SDK za HTC stereoskopski interfejs i Pen SDK za njihovu Scribe funkciju.

Za one koji žele da otključaju bootloader novim alatom, nemate sreće ovog puta, mada stoji “comming soon”. Očekuje se da će ova opcija biti dostupna do kraja meseca.

[via htcdev]

Tags: htchtcdevopensensePen SDKs3dScribeSDKSense

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *