HTC pravi svoj market

Objavio u 13/11/2010 u 12:02

htc-quietly-brilliant

Nije tajna da HTC želi da podigne svoju reputaciju u softverskom svetu, a ne samo u hardverskom. Nakon HTCSense.com web aplikacije koju su prezentovali zajedno sa Desire Z i Desire HD telefonima, potpuno je logično da HTC Hub aplikacija preraste u punokrvni market. Prema Financial Times-u ovo je tačno šta kompanija i planira.

HTC trenutno upošljava nove radnike zarad marketa, koji će prodavati kako aplikacije, tako i e-knjige. Kada će ovaj market biti, još uvek nema nikakvih naznaka.

I pored HTC već su se mnogi izjasnili, poput Amazona, da žele svoj market, pa tako je već sada nastalo nekoliko. Što će opet dovesti do dodatne Android fragmentacije.

Šta vi mislite o otvaranju ovog i ostalih marketa? Da li je to dobro za korisnike? Da li je bolje za one koji ih imaju, ili opet loše?

Tags: Androidappse-bookse-knjigeFragmentacijahtcmarket
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1135

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share