Copy sada nudi 15GB cloud prostora

Objavio u 18/05/2013 u 20:41

copy

Google je za vreme I/O 2013 konferencije najavio povećanje njihovog kapaciteta spajanjem Gmail, Drive i Google+ prostora, gde nudi 15GB besplatnog prostora. Copy, multiplatformska kompanija za online prostor koju podržava Barracuda, dala je odgovor na ovo davanjem svima 15Gb prostora, kao i dodatne mogućnosti koje Google ne daje.

Prethodno je Copy svojim korisnicima davao 5GB prostora, sa programom za referale gde je moguće zaraditi još prostora. Tačnije, mogli ste dobiti 5GB dodatnog prostora ako neko pristupi njihovom servisu. Sada ako se pridružite programu, dobijate 20GB za početak.

Prednosti Copy-a u odnosu na npr. Dropbox su te da možete kačiti fajlove bilo koje veličine i to sa bilo koje platforme. Takođe imaju i “Fair Storage for All” gde ako imate plaćenu pretplatu, ukoliko delite folder sa nekim, podjednako se raspoređuje kapacitet na korisnike. Tako da svi plaćaju podjednako.

Ja sam na Copy naleteo sasvim slučajno, tako što sam hteo da vidim šta se na copy.com domenu nalazi i video servis. Odmah zatim je krenula kampanja za Android platformu i verujte mi, ovo je mnogo bolji servis od svih koje sam probao.

Tags: 15GBAndroidaplikacijaCloud StorageCopyCopy.comDropboxmultiplatformslobodan prostor

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Sve je stvar dobre organizacije!
  Meni je Dropbox za firmu. Tu mi je kompletno fakturisanje i kad odem u neku firmu nema ono: bilo pre dav meseca! Jeste dva meseca i godinu dana… odmah dokumentujem od kada je faktura.
  Mega mi je za zajebanciju, neke linkove, smešne fotke, gluposti…
  Svi ostali su za fotke. Evo sada mi i Flickr nudi 1TB, samo nisam siguran kako funkcioniše, pa se zentam.
  Ja imam paket sa netom, plus ima 10GB na tabletu, tako da net imam uvek i svuda (osim kad Telenor zatupavi, a dešava im se, ali to kratko traje).

 • HVALA :))))
  I tako Box po Dropbox, claud po claud… kad sve saberem ima eksterni hard disk od 62GB i O grama za koji mi samo treba net, a njega imam u izobilju 🙂
  Hvala još jednom.

  • Razmisljao sam jednom na ovu temu i shvatio da je proces trazenja, skidanja fajlova kada ti trebaju pejn u bulji. A da ne pricam o tome da nikad nemas net kada ti je nesto potrebno…

   Dropbox i GDrive … 2 maksimum sto se mene tice. 🙂

 • Skupljas referale… smooth.

  😛

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *