Android Web Market proverava kompatibilnost sa telefonom

Objavila u 11/06/2011 u 11:31

Kompatibilnost uređaja

Dok mi strpljivo čekamo da Google napokon omogući kupovinu aplikacija preko Marketa i korisnicima u Srbiji, usput je apgrejdovan Market. Iako je ovo već odavno bilo najavljeno, sada je uvedeno. Na web lokaciji Android Marketa sada možete pre nego što instalirate aplikaciju na vaš uređaj da vidite da li je vaš model uređaja kompatibilan sa tom aplikacijom. Tako da nećete više sa web marketa instalirati nekompatibilnu aplikaciju pa tako stvarate sami sebi više posla.

A mene sada zanima, kada će više omogučiti i Srbiji taj potpun pristup Marketu, da se bar osećamo ko svet.

Tags: apgrejdgooglekompatibilnostmarketuređaji

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ова апликација није компатибилна са уређајем.

    Hteo bih da skinem aplikaciju sa Google Play ali mi pise Ова апликација није компатибилна са уређајем. Imam Sony xperiju SP i nije mi jasno da ne mogu da skinem aplikaciju Cover Lock Screen (beta)
    Da li je moguce skinuti i kako?

  • Nece omoguciti kupovinu za nas iz Srbije sigurno pre nego nas PayPal doda. Veliki broj apikacija se i prodaje preko istog 😛

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *