5

HTC otkazao ICS za Desire HD

image

Posle toliko nagadjanja i neodlučnih stavova, HTC je rešio da ne izbaci apdejt na Ice Cream Sandwich za Desire HD.
Kao razlog naveo je da, nakon mnogo testiranja, sadašnja verzija Androida (2.3) ipak najbolje radi na ovom telefonu.
Slobodno mogu reći da sam ovako nešto očekivao, a vlasnicima ovog telefona savetujem da uzmu root u svoje ruke.
Nakon ove izjave očekujte da će biti prekršeno još neko obećanje, bar što se tiče telefona sa sličnim hardverom poput Desire S.
[via HTC Source]

Objavljeno u Vesti
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 misli na “HTC otkazao ICS za Desire HD

  1. pa cim kilave sa izlaskom update-a za desire s ne bi me cudilo da i njega odbace, tako da onda pada root, boli me uvo za garanciju

  2. bas su me razocarali,mislio sam da udahnem malo svezeg vazduha u matori dhd 🙁
    p.s.mogli biste da napravite neko poredjenje romova,mislim da bi bilo korisno jer mnogo ljudi ne planira da ga menja skoro,a sad moraju da flesuju

  3. Ne znam gde ovo da napišem, ovde je off topic… mali savet: ako koristite Chrome (na telefonu) da pogledate šta ima novo na srbodroid.com, i birate “show desktop version of site” opciju, verovatno vas nervira pop up prozor koji uskoči i zamrlja tekst do nečitljivosti. Da bi ovo rešili Opcije Chrome, Content Settings, disable Java scripts. Onda reload stranice i to je to. Ko ume ovo da automatizuje nek kaže kako… Ima deo Chrome podešavanja koji se bavi pojedinačnim sajtovima ali ja ne umem da mu objasnim da “isključi java script za srbodroid desktop verziju” .

  4. Strasno, toliko sam cekao da izadje i nista sad 🙁 jel ima neko neku ideju koji ROM da ubacimo u DHD?

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *