HTC će predstaviti PlayStation sertifikovane uređaje ove godine?

Objavio u 18/02/2012 u 20:11

ps-certInteresantna vest nam stiže preko Pocket-Lint koja kaže da će HTC predstaviti svoj sertifikovani PlayStation telefon ili tablet u 2012. Ovo će im dati pristup PS One klasicima i PlayStation Suite-u kasnije ove godine.

Veoma bitan momenat za Sony, jer to bi moglo da pomogne podizanju PS platforme. Sony je oduvek imao nameru da drugi proizvođači prihvate PC Suite. Što više uređaja bude imalo pristup PlayStation saržaju to su bolje šanse za uspeh. Loša strana ovog otvaranja može biti to da više nećete morati da imate Sony uređaj kako bi igrali PS igre. Verovatno je Sony ovde igrao na loptu da će gubitak u prodaji uređaja nadoknaditi kupovinom PlayStation sadržaja.

Trenutno vodeći uređaji koji su sertifikovani za PlayStation su Xperia PLAY, PlayStation Vita, Sony Tablet P, Sony Tablet S i Xperia arc i acro (Japan). Verovatno će većina uređaja koja bude lansirana ove godine biti sertifikovana za PS, zajedno sa S i ion modelima.

Tags: htcPlayStationSertifikatSony
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • eboye

    Ovo ce biti odlicno ako izbace model kao xpera ray sa hardverskim dugmadima.U suprotnom nisu ni morali da se muce jer igrati psx/psp igre bez hardverskih kontorla mi je bezveze.

  • eboye

    Мислим да је ово одлично за Сони, не може више нико сам ништа, Андроид не би био оволико популаран да га само један произвођач користи. Ово може само да доведе до бољих игара за мобилне телефоне са Андроид платформом 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share