Google predstavio lakšu kontrolu muzike u različitim prostorijama u kući

Objavila u 09/10/2019 u 9:29

Google je najavio novu simpatičnu opciju koju će imati Google asistent i njihovi smart home uređaji. Nova opcija omogućava da lakše “nosite” muziku i video sa sobom u različite sobe u kući. “Stream transfer” kako ga je Google nazvao omogućava Asistentu da prebacuje muziku sa jednog na drugi zvučnik ili na veću grupu zvučnika, na primer na sve zvučnike u sobi i na TV. Sve što treba da kažete je nešto ovako recimo: “Hey Google, move the music to the bedroom speaker”. Takođe možete koristiti i Google Home aplikaciju ili touch screen na Google Nest Home habu.

Ova opcija će raditi na svim uređajima i zvučnicima koji podržavaju Chromecast. Danas kada imamo sve više uređaja ovog tipa u jednoj kući, ova opcija postaje izuzetno neophodna.

Kako kažu iz Google:

Sada kada milioni korisnika imaju više televizora, pametnih zvučnika i pametnih displeja u svakoj sobi, želeli smo da olakšamo njihovu kontrolu kako se pomeramo iz sobe u sobu.

Tags: ChromecastGoogle AsistentHey Googlemuzikapametni zvučniciStream transfervideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *