Sphero ulazi u proizvodnju, biće dostupan krajem godine

Objavio u 17/09/2011 u 16:08

sphero-tablet

Sphero je elektronska polikarbonska loptica veličine teniske loptice koja svetli u različitim bojama u zavisnosti od korisničkih podešavanja i aplikacija koje izaberete da koristite sa Sphero-om. Loptica dolazi sa punjačem, kao i različitim aplikacijama koje je kompanija kreirala kako bi ste u potpunosti iskoristili novac koji ćete im dati.

sphero-logo-blue

Aplikacije su ono što zaista čine Sphero funkcionalnim. Igre poput Drive i Golf  vam omogućuju da igrate golf, tačnije sve što budete radili na vašem pametnom telefonu će se odvijati i u realnom životu sa Sphero lopticom. Loptica će pratiti vaše pokrete po ekranu i pokretati se po podu. Nekoliko igara će dolaziti sa Sphero uređajem, ali će dosta njih biti kasnije dostupno i u Android Marketu, jer je Sphero izbacio developerski toolkit za sve one koji su zainteresovani u pravljenju aplikacija za Sphero platformu.

U klipu ispod možete videti Sphero u akciji:

Ovaj servis će biti dostupan krajem godine, a Sphero je omogućio i naručivanje unapred. Cena ove loptice će biti 129,99 dolara. Ako ste zainteresovani za Sphero, možete naručiti uređaj na njihovom sajtu (izlistani smo kao Yugoslavia 😐 ). Iako je ovo ogromna cifra za lopticu, možda će se neko i odlučiti da kupi.

ball-with-phones-in-charger

Lično bih jako voleo da se domognem jedne ovakve loptice, ili dve, ali ipak je ovo previše za naš standard. Ako padne cena, vijaće mačke ovu lopticu samo tako 🙂

Tags: Daljinska kontrolaigrackaLopticaSphero

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *