Sony SmartWatch sat

Objavio u 16/01/2012 u 13:05

Ovaj kul satić najavljen je na CES 2012 pre par dana.

sony-smartwatch

U suštini, to je mali Android uređaj, koji ima 1.3″ OLED ekrančić rezolucije 128×128 piksela. Sa ostalim Android uređajima komunicira preko Bluetooth veze, a  preko njega je moguće javljati se na pozive, slati poruke, slušati muziku itd, poseduje hardversko dugme, vibraciju, akcelerometar. Može da se nosi bez narukvice i na njoj.
Ovu spravicu očekujte u svetu u prvom kvartalu ove godine, znači svaki dan.

Tags: satSony SmartWatchuređajXperia

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Upravo sam ga kupio van SRB. Odličan gedžet! Problem je što imam ogroman zglob, pa mi je zakačen na poslednju rupicu. Prodajem ga za 120€. Ko hoće nek se javi na 060 381 15 15 ili na mejl.

 • Ima na facu par grupa kao
  Sat za prepisivanje i slicne fore 🙂

  pa onaj iwatch, kontam de je to slicno ovom sony smartwatch-u 🙂

  Ima bre da naprave naocare jos malo da budes kao robot,
  pokretom zenice biracemo opcije na ekranu 🙂

 • A dual core i jedno giga RAMa? Jos malo pa ce rucni satovi da pocnu sa preticanjem racunara… Nije losa ideja, naravno, al’ ja od kad imam mobilni – ne nosim sat. Early adopters – bang on!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *